Despre noi

REDI AT ORIGINEM

Poate vă întrebați ce au în comun o domnișoară doctor medic și un tânăr ambițios proaspăt întors după 20 de ani pe meleagurile românești pentru a-și schimba complet viața.
În afara de pasiunea pentru motociclete și de dragostea pe care și-o poartă unul altuia, împărtășesc dorința de a valorifica locul unde au copilărit și unde s-au cunoscut, spațiu impregnat de amintirea vacanțelor petrecute la bunici.Ei sunt cei care ne-au insuflat încă de mici importanța prețuirii originilor.

ORIGO menține originile vii.

Cum mai bine putem cinsti satul Ștefesti, regăsit la poalele munților din județul Prahova, decât prin renumita palincă de prune, care nu lipsește de pe masa niciunui sătean?

De la pruna grasă culeasă din livezile îngrijite de bunici, la tocitorile construite de mesteșugari pricepuți, transmise din generație în generație și pană la butoaiele din lemnul de salcâm care îmbracă dealurile înconjurătoare, tot procesul își are rădăcinile bine ancorate în istoria și tradiția satului.

Reprezentând noua generație,ne punem amprenta asupra tehnicii de distilare, adăugând stropul de tehnologie ideal care sa perfecționeze produsul final.
Mânați de nostalgia care ne-a cuprins și de dorința de a menține originile vii, pornim la drum încredințați ca vom reuși, prin produsele noastre, să vă amintim de gustul distilatului de odinioară și să vă purtam și pe dumneavoastră pe dealurile aromelor de altădată, care vă vor îndemna să vă întoarceți din când în când la origini.
ORIGO menține originile vii.
Shopping Cart